WAAROM FLOW:

Een Flow ontstaat door een combinatie van uitdaging, de benodigde vaardigheid en toewijding. In “Flow” ontstaan de mooiste creaties. Flow Bloemisten streeft altijd naar de mooiste creaties, de beste kwaliteit en een perfecte service.

Ruim 10 jaar geleden is Cecilia Scharringa begonnen met Flow Afscheidsbloemen, specialist in bloemen voor uitvaarten. Met name het vanuit een gesprek met de directe nabestaanden creeëren van afscheidsbloemen die passen bij de overledene maakt onze aanpak uniek en zorgt voor bijzondere arrangementen.

De speciale werkwijze is dusdanig succesvol gebleken dat een groter bedrijfspand  noodzakelijk werd. In 2011 is nieuwe werkruimte gevonden aan het Oremusplein. Dit was tevens de gelegenheid de aktiviteiten verder uit te breiden met bloemen voor alle gelegenheden. Of u nu particulier bent of bedrijfsmatig, wij kunnen nagenoeg alle wensen invullen die u heeft als het om bloemen gaat. Verrassende creaties en de beste kwaliteit bloemen zijn voor ons de basis voor tevreden klanten. Dit aangevuld met echte service zorgt ervoor dat wij ons bestand aan bedrijfsklanten en particulieren nog steeds verder zien groeien.

Het Oremusplein functioneert ook als winkel met naast bloemen en planten ook leuke andere cadeau-(tjes). Wij heten u hier graag welkom.

Als laatste maar daarom niet minder interessant is de toevoeging van Plant design. Wij kunnen interieur en terrasbeplanting verzorgen voor zowel grote als kleine bedrijven en de particulier.